Facebook

Număr participanți înscriși
43
echipe, firme și inividual
Freestylesport

RO | HU
Mai sunt:

.:Probikers Duatlon Offroad Bihor 2015

Comunicat 08.Junie

Vă mulțumim tuturor celor implicați și celor înscriși la evenimentul Probikers Offroad Duathlon – Cupa Kingsland din data de 13,06,2015. Apreciem susținerea și încrederea în noi dar din motive tehnice nefavorabile suntem obligați să anulăm concursul ajuns la 3-a ediție. Vă invităm să participați la următorul eveniment organizat de asociația noastră, o nouă ediție a „Probikers MTB Semi-Marathon ”, care va avea loc în toamna 2015. Cei care s-au înscris și au achitat taxa, îi vom atenționa prin mail și le vom returna banii. Mulțumim comunității pentru dedicarea față de sport și vă încurajăm să participați la următoarele evenimente organizate de Probikers Bihor. Ne exprimăm încă odată părerea de rău.

Cu stimă
Echipa Probikers Bihor

Tombola surpriză! 07,Aprilie
Evenimentul nostru va avea și un segment CARITATIV, se pot "cumpăra" tombola sub forma de donații (de la 1RON). Premiul mare va fi o bicicleta MTB marca DEVRON. Suma adunată se va dona Fundaţiei „Hospice Emanuel”, al căror reprezentanți vor fi prezenți la eveniment. Fundația are ca activitate principală îngrijirea paliativă a pacienţilor adulţi şi copii diagnosticaţi cu boală incurabilă avansată din municipiul Oradea şi localităţile învecinate.
http://probikers.ro/duatlon/ro/inscrieri

Dăm drumul la înscrieri! 05,Aprilie
Am dat drumul la înscrieri, până în data de 30 Aprilie puteţi achita taxa de înscriere la preţ redus
http://probikers.ro/duatlon/ro/inscrieri

Cupa Kings Land Country Club

LOCAȚIA DE DESFĂȘURARE A COMPETIȚIEI: 


Ineu de Criș  la Complexul de Agrement Kings Land Country Club care este la 15 km de Oradea, pe raza localității sus-menționate și se întinde pe o suprafață de 60 de hectare. Acest Complex cuprinde: baza ecvestrică cu cai de rasă friziană, teren polo pe nisip, teren de golf, 3 lacuri în suprafața de 10 h, pistă pentru avioane ultraușoare și planoare (www.kingslandineu.com).

Pentru însoțitori avem programe speciale și facilitați în incinta complexului. (Călărit, bărci, teren de joacă pentru copii)
Vă garantăm o experiență unică, cu ajutorul voluntarilor și a echipei asociației, cu toții pasionați ai concursurilor de MTB, cicloturism, alpinism sau ieșiri in natură, deținând experiența necesară pentru a înțelege esența unui eveniment de asemenea anvergură. Traseele sunt atent alese, ca să fie ciclabile și abordabile pentru oricine cu o pregătire minimă. Marcarea se face împreuna cu oameni neinițiați în domeniu ca să reușim o marcare cât mai explicită. Considerăm că atmosfera e foarte importantă și experiența trăită va rămâne în amintirea participantului. Cicliști cu orice pregătire sunt bineveniți să savureze experiența numită Probikers Offroad Duathlon Bihor – Cupa Kings Land Country Club

DATA: 13.06.2015

ORGANIZATOR:
Asociația Sportivă Probikers Bihor

PARTENER:
Kings Land Country Club

START-FINISH:
- Complexul de agrement Kings Land Country Club (terenul de golf)
- Obiectivul competiției este de a promova și încuraja activitățile sportive și anume alergarea în aer liber, mersul pe bicicletă și nu în ultimul rând dragostea pentru natură, cunoașterea frumuseților peisajului local.  
- Organizația și regulamentul de organizare pentru duathlon este identică cu cea a triathlonului (cu diferențele logice).
- Tipul de bicicletă recomandat pentru concurs este: MOUNTAIN BIKE!

ATENȚIE!
- În cazul în care în unele categorii nu sunt minim 5 concurenți/categorie, sportivul este plasat la cea mai apropiată categorie, corespunzătoare vârstei.

RESPONSABILITĂȚI
Organizatorii se obligă:
-Să asigure punct de informare și punct sanitar în zona de start
-Să efectueze ședința tehnică înainte de începerea concursului
-Să marcheze traseul pentru concurs și zonele periculoase, de asemenea organizatorii sunt exonerați de răspundere dacă în timpul cursei publicul deteriorează marcajele
-Să asigure puncte de revitalizare și de control pe parcursul traseului

Concurenții se obligă:
-Să cunoască regulamentul concursului, necunoașterea acestuia nefiind admisă ca și scuză în cazul penalizărilor sau descalificărilor
-Să treacă prin toate punctele de control stabilite pentru categoria sa
-Să își transporte singur echipamentul înapoi în zona de start în cazul abandonului, excepție fac accidentările grave care nu permit acest lucru
-Să respecte regulile de circulație pe drumurile publice pe porțiunile unde vor merge pe șosea.
-Să fie conștient de pericolele care pot apărea într-o competiție de acest gen, atât la proba de bicicletă cât și la cea de alergare.