Facebook

Până acum avem
379
înregistrați


Freestylesport

Probikers Doja CX 2016

RO | HU


Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familia îndoliată a colegului nostru ciclist D. József, care și-a pierdut viața în weekend la concursul de ciclism montan Probikers Maraton. Dumnezeu să-l odihnească sufletul în pace! Dacă există un paradis al bikerilor știm sigur că acolo te găsim și pe tine D. József

Echipa Probikers


.: Probikers Bike Maraton 2016


În 2016 deschidem sezonul competițional de MTB, direct din vestul țării in data de 17 aprilie. Locatia ramane neschimbata, traseele probabil vor suferi mici modificari iar despre surprizele care va asteapta va vom tine la curent!
Vă dorim un sezon de succes, și pregătire cât mai profundă! Ne vedem la START!

Locația de desfășurarea competiției: Complexul de agrement Kings Land Country Club (15 km de Oradea)
Dinspre Cluj Napoca ---> Google Maps
Dinspre Oradea ---> Google Maps


Data: 17 aprilie 2016 (Duminica)  09:00-15:00
Organizator: Asociatia Sportiva Probikers Bihor
Parteneri: Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor și Complexul de Agrement Kings Land  Country Club, Primăria Comuna Ineu
Start-Finish: Complexul de agrement Kings Land Country Club (15 km de Oradea)



- Probikers MTB Marathon este un concurs internațional de MTB, desfășurat în vestul României, pe dealurile limitrofe și împădurite ale orașului Oradea. Concursul adună participanți din toate zonele țării, majoritatea din vestul țării și din țările învecinate, mai ales Ungaria.
- Obiectivul competiției: promovarea și încurajarea la activitățile sportive în aer liber și anume mersul pe bicicletă și nu în ultimul rând dragostea pentru natură, cunoașterea frumuseților peisajului local. 

Concurenții pot să își pună la încercare abilitățile sportive, pe traseul cu două piste de lungime și dificultate diferite, situate între Oradea, Ineu, Șușturogi și zona Uileacului.
Pentru concurenții mai pregătiți avem un traseu între Oradea, Ineu, Șușturogi și zona Uileacului de 70 km, iar pentru cicliștii recreaționali unul de 35 de km.
Pentru însoțitori avem programe speciale și facilitați în incinta complexului.(Călărit, bărci, teren de joacă pentru copii)

Vă garantăm o experiență unică, încât voluntarii și coechipierii asociației sunt  pasionați ai concursurilor MTB, de cicloturism, alpinism sau ieșiri in natură, și au experiența necesară acumulată in timp ca să înțeleagă esența unui eveniment de asemenea anvergură. Traseele sunt atent alese, ca să fie ciclabile și abordabile pentru oricine cu o pregătire minimă. Marcarea se face împreuna cu oameni neinițiați în domeniu ca să reușim o marcare cât mai explicită. Considerăm că atmosfera e foarte importantă și experiență trăită va rămâne mai mult în amintirea participantului, decât un traseu dificil.

Cicliști cu orice pregătire sunt bineveniți să savureze experiența numită Probikers MTB Maraton.