Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman sa participle la nunta fiului lor adoptiv

Isabella si Conor Cruise au fost infiati de cei doi actori in anul 1990. In 2001, atunci cand acestia au divortat, cei doi copii au ramas alaturi de tatal lor. Nicole Kidman a invinuit biserica scientologica pentru destramarea mariajului ei.

De asemeni, Kidman sustine ca din acelasi motiv s-a deteriorat si relatia cu cei doi copii ai ei. Actrita a absentat la mulyte evenimente importante din viata celor doi copii, refuzand sa vorbeasca despre familia ei sau religia din care tatal acestora face parte. Dupa ce a divortat de Tom Cruise, Kidman a fost declarata inamica a cultului.

Cultul scientologic aduna nume importante, precum John Travolta. Este considerat a fi o secta in mai multe tari europene, fiind si subiectul mai multor condamnari judiciare. A fost fondat in anul 1954 de catre scriitorul Lafayette Ron Hubbard, care a murit in anul 1986. Acesta pretinde ca oamenii au aparut la interventia unor civilizatii extraterestre, obtinand suficiente avantaje fiscale rezervate doar cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de intreprindere comerciala.

Tom Cruise s-a nascut in anul 1962, incepandu-si cariera in filme la doar 19 ani, in Endless Love. A ajuns rapid cunoscut prin roluri precum cel din Rain Man sau Born on the Fourth of July. A avut, de-a lungul carierei, sapte nominalizari la Globul de Aur, dintre care i-au fost acordate trei.